Moer, A. van der / G. Jungslager - DE MARINESTAFSCHOOL 1921-198

Schrijver:
Titel: DE MARINESTAFSCHOOL 1921-1981 Ontstaan en Ontwkkeling - De ontwikkeling van het Maritiem - Strategisch Denken in Nederland gedurende de 20e eeuw
Taal: Nederlands
Uitgever: Ter Gelegenheid van het 12e Lustrum - Den Haag
Bijzonderheden: 1981, 136 blz., 2 delen in één band, illustr., in perfecte vrijwel nieuwstaat
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
A. van der Moer / G. Jungslager. Twee delen in een band, Deel I. De Marinestafschool 1921-1981 Ontstaan en Ontwikkeling. Deel II. De Ontwikkeling van het Maritiem - Strategisch Denken in Nederland gedurende de 20e eeuw. 136 blz., geïllustreerd, oorspr. omslag ca. 26.5x18cm., Uitgegeven ter gelegenheid van het 12e Lustrum, Den Haag, 1981. Naam vorige eigenaar op schutblad, een perfect (in zeer goede staat) exemplaar van deze interessante uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. KW3
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moer, A. van der / G. Jungslager - DE MARINESTAFSCHOOL 1921-1981 Ontstaan en Ontwkkeling - De ontwikkeling van het Maritiem - Strategisch Denken in Nederland gedurende de 20e eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.