Servaes, Anke - Nora's conflicten - met platen en omslagtekenin

Schrijver:
Titel: Nora's conflicten - met platen en omslagtekening van Corrie van der Baan - derde druk
Taal: Nederlands
Uitgever: G.B. van Goor Zonen's Uitgeversmaatschappij - 's-Gravenhage-Djakarta
Bijzonderheden: geen jrt, 3e druk, 180 pp, gebonden, hardcover linnen met goudopdruk, stofomslag (met een paar lichte scheurtjes, verder netjes), , ietwat sleetse kaft en rug, redelijk tot goed exempl.
Prijs: € 12,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: AntiekBooks controleert en concludeert:
Boek geheel compleet- Ja
Staat van de band- goed tot zeer goed (stofomslag heeft een paar lichte scheurtjes, verder netjes)
Bladzijdes los- nee
gescheurd/aangevreten- nee
Roestvlekken- nee
In tekst geschreven- nee

AntiekBooks uit Lelystad

Logo AntiekBooks

AKTIE: WIJ RUIMEN ONZE VOORDELIGE BOEKEN OP..... Bij aankoop van 2 boeken of meer in de prijsklasse tot 12,50 euro krijgt u nu maar liefst 40% korting...................
Als verzamelaars proberen we de boeken die niet meer in onze verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals we ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en duidelijk beeld vormen van onze boeken!
De laatste 15 jaar hebben we vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzamelt. Een gedeelte van deze verzameling stellen we weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. In ons aanbod, zult u dus een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen!!!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Servaes, Anke - Nora's conflicten - met platen en omslagtekening van Corrie van der Baan - derde druk Servaes, Anke - Nora's conflicten - met platen en omslagtekening van Corrie van der Baan - derde druk Servaes, Anke - Nora's conflicten - met platen en omslagtekening van Corrie van der Baan - derde druk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AntiekBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met AntiekBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en AntiekBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AntiekBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • AntiekBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.