Geurts, A.J. - Schokland. De historie van een weerbarstig eilan

Schrijver:
Titel: Schokland. De historie van een weerbarstig eiland.
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Uitgeverij De Twaalfde Provincie, Lelystad
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1997, 155 blz., 2e druk. Met foto's, facsimile's, tekeningen, kaarten en een index.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De geschiedenis van het vroegere eiland Schokland wordt vanaf de Steentijd tot 1990 in alle facetten belicht. De Schokkers voerden een niet aflatende strijd tegen het omringende water. Ondanks het opwerpen van dijken en terpen won de zee meer en meer terrein. In 1859 moest de regering besluiten het eiland te ontruimen vanwege de slechte levensomstandigheden. De jonge auteur-historicus is erin geslaagd om in één jaar een goed geschreven overzicht samen te stellen over het eiland en de bewoners. Dankzij archiefmateriaal uit geheel Nederland kon een omvangrijke bronnen- en literatuuropgave worden gepubliceerd.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.