Thienen, Fr.W.S. van - Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen

Schrijver:
Titel: Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen in en om het Europese theater - deel 1: Oudheid-barok - deel 2: Rococo-heden (2 delen in cassette)
Taal: Nederlands
Uitgever: W. de Haan - Bussum
Bijzonderheden: 1969, 1e druk, resp. 448 en 384 pp, gebonden linnen met goudopdruk op de rug, biede exemplaren in zeer goede staat!
Prijs: € 17,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: AntiekBooks controleert en concludeert:
Boek geheel compleet- Ja
Staat van de band- zeer goed
Bladzijdes los- nee
Bladzijdes gescheurd/aangevreten- nee
Roestvlekken- nee
In tekst geschreven-nee

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thienen, Fr.W.S. van - Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen in en om het Europese theater - deel 1: Oudheid-barok - deel 2: Rococo-heden (2 delen in cassette) Thienen, Fr.W.S. van - Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen in en om het Europese theater - deel 1: Oudheid-barok - deel 2: Rococo-heden (2 delen in cassette) Thienen, Fr.W.S. van - Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen in en om het Europese theater - deel 1: Oudheid-barok - deel 2: Rococo-heden (2 delen in cassette) Thienen, Fr.W.S. van - Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen in en om het Europese theater - deel 1: Oudheid-barok - deel 2: Rococo-heden (2 delen in cassette) Thienen, Fr.W.S. van - Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen in en om het Europese theater - deel 1: Oudheid-barok - deel 2: Rococo-heden (2 delen in cassette) Thienen, Fr.W.S. van - Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen in en om het Europese theater - deel 1: Oudheid-barok - deel 2: Rococo-heden (2 delen in cassette) Thienen, Fr.W.S. van - Het doek gaat op - Vijfentwintig eeuwen in en om het Europese theater - deel 1: Oudheid-barok - deel 2: Rococo-heden (2 delen in cassette)

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met AntiekBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en AntiekBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AntiekBooks vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • AntiekBooks kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.