Sickler, Albert - Commodore 64 1e druk 1984

Schrijver:
Titel: Commodore 64 1e druk 1984
ISBN: 9789020116991
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer b.v., Uitgeverij 1984 9789020116991
Bijzonderheden: paperback 225pp. in goede staat, zeldzame uitgave van deze schrijver
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek, dat gericht is op een type personal computer, de Commodore 64. Het eerste gedeelte is een inleiding, waarbij verteld wordt over de hardware, en welke toevoegingen (randapparatuur) aangesloten kunnen worden. Voorts bevat het boek: een kennismaking met de computer en een gewenning aan het toetsenbord (keyboard), en een cursus basic, die specifiek en gericht is op de Commodore 64 en die begrijpelijk is voor beginners. Een groot deel van het boek wordt ingenomen door allerlei tabellen en aanhangsels met benodigde gegevens om de diverse zaken te kunnen begrijpen. Een aantal programma's, waaronder zowel nuttige als spelletjes, geven de mogelijkheid om snel iets te bereiken met de computer. Een trefwoordenregister aan het eind van het boek maakt het nog hanteerbaarder.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sickler, Albert - Commodore 64    1e druk 1984

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.