Dijk, L. van Haan, J. de / Rijken, S. - Digitalisering van de

Schrijver:
Titel: Digitalisering van de leefwereld Een onderzoek naar informatie- en communicatietechnologie en sociale ongelijkheid
ISBN: 9789057495182
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier/SCP/Universiteit Utrecht 2000 905749518X 9789057495182
Bijzonderheden: paperback 240 pp. in goede staat
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
In opdracht van het ministerie van VWS en het ministerie van OC&W heeft het Sociaal en Cultureel Planbureau een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de verspreiding van ICT in Nederlandse huishoudens. In dit boek wordt een antwoord gegeven op de centrale vraag: wordt sociale ongelijkheid versterkt door huidige ontwikkelingen ten aanzien van ICT? Voordat de onderzoeksresultaten beschreven worden, wordt ingegaan op de theoretische achtergrond van gebruik en aanschaf van hulpbronnen als ICT door de consument. Vervolgens wordt in verschillende hoofdstukken telkens één productgebied beschreven. Er zijn vijf productgebieden onderscheiden: televisie en video, persoonlijke communicatiemiddelen; elektronische betalingsverkeer; computers; internet en elektronische post. Er worden verklaringen voor de beschreven verschillen gegeven. Tot slot is een zeer heldere samenvatting ingevoegd waar ook de conclusies van het onderzoek worden weergegeven. Een boek dat een breed inzicht geeft ten aanzien van ICT-gebruik en -bezit in Nederlandse huishoudens. Geschikt voor mensen die zich met ICT of sociale ongelijkheid bezighouden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijk, L. van  Haan, J. de / Rijken, S. - Digitalisering van de leefwereld   Een onderzoek naar informatie- en communicatietechnologie en sociale ongelijkheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.