Reeve, C. - Mijn lichaam, mijn leven / het aangrijpende verhaal

Schrijver:
Titel: Mijn lichaam, mijn leven / het aangrijpende verhaal van de man die Superman was
ISBN: 9789027466266
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: 1998, Paperback, 344 pp. In nieuwstaat.
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
¿Ik dacht dat een held iemand was die iets dappers doet zonder na te denken over de gevolgen. Nu weet ik dat het een heel gewone man of vrouw is die de kracht vindt door te gaan, hoe groot de obstakels op het levenspad ook zijn..
Christopher,Superman,Reeve stuitte enkele jaren terug tijdens een paardenrace op een onneembare hindernis, viel en brak zijn nek.
Hoe de beroemde acteur deze klap verwerkte en ondanks een volledige dwarslaesie een nieuwe superman-rol leerde spelen, beleeft men mee in dit aangrijpende en tegelijkertijd bemoedigende verhaal van zijn leven.

Indringend beschrijft Reeve wat hij na zijn ongeluk lichamelijk en geestelijk doormaakt, hoe hij poogt zijn rol van echtgenoot en vader te blijven vervullen en hoe hij het tenslotte opbrengt zijn leven opnieuw, zinvol, int te richten.

Christopher Reeve was toneel- en filmacteur. Zijn grootste bekendheid verwierf hij met de rol van Superman, maar hij speelde ook in films als The Bostonians. Na het abrupte einde van zijn acteurscarrière is hij, ondanks zijn verlamde ledenmaten, actief geweest in een stichting voor ruggenmergaandoeningen. Op 10 oktober 2004 is hij overleden.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reeve, C. - Mijn lichaam, mijn leven / het aangrijpende verhaal van de man die Superman was

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.