Klaas Kleijwegt, Jacob van der Knaap (aanvullingen) - Uit en ov

Schrijver:
Titel: Uit en over het oude kerkje Opstellen betreffende de geschiedenis van de Ned. Hervormde kerk te Rozenburg. Met illustraties. Latere herdruk van de oorspronkelijke editie uit 1932
Taal: Nederlands
Uitgever: Oorspr. Electr. Drukkerij Kleijwegt, 113 blz., hardcover
Bijzonderheden: 15 x 21 cm., 360 gr., uitstekende conditie, opdracht en naamstempel op 1 van de schutbladen
Prijs: € 5,90 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)

scaldis uit Westvoorne

Logo scaldis

Geen extra kosten voor verpakking of envelop; u betaalt uitsluitend de portokosten volgens tarief 2018 van Post.nl. Voor Belgie geldt een ander tarief, namelijk 6,75 per DPD aan huis bezorgd.

Bij elke titel is de passende foto toegevoegd, een duidelijke afbeelding en geen afbeelding als een klein scheef postzegeltje op een tafel die 10x zo groot is.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klaas Kleijwegt, Jacob van der Knaap (aanvullingen) - Uit en over het oude kerkje   Opstellen betreffende de geschiedenis van de Ned. Hervormde kerk te Rozenburg. Met illustraties. Latere herdruk van de oorspronkelijke editie uit 1932

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij scaldis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met scaldis
  • Na uw bestelling ontvangen u en scaldis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van scaldis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • scaldis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.