Hendricks, J. - Isabels dochter

Schrijver:
Titel: Isabels dochter
ISBN: 9789069745213
Taal: Nederlands
Uitgever: Arena
Bijzonderheden: 2003, 415 pp, eigendomsnaam op schutblad
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na een turbulente jeugd in opvanghuizen, bij pleeggezinnen en onder de hoede van een liefdevolle medicijnvrouw vestigt Avery James zich in Santa Fe, waar ze voor een cateraar gaat werken. Op een feestje van een rijke kunsthandelaar staat Avery opeens oog in oog met haar eigen spiegelbeeld: een schilderij van een vrouw die sprekend op haar lijkt. De vrouw op het schilderij was een kunstenares, Isabel Colinas genaamd, en Avery denkt na 24 jaar eindelijk haar moeder gevonden te hebben.
Isabel is echter acht jaar geleden om het leven gekomen bij een tragisch ongeluk, en Avery gaat op zoek naar het verleden van haar moeder. Ze leest haar dagboeken, praat met vrienden, minnaars en rivalen, en verdiept zich in haar werk. Langzaam maar zeker raakt ze verstrikt in gecompliceerde relaties met mensen die haar moeder hebben gekend, en meer en meer gaat ze Isabels leven leiden. Pas als ze haar oude jeugdliefde weer tegen het lijf loopt, beseft ze dat ze haar eigen weg moet vinden.
Verder lezen

De Boekenval uit Kortenhoef

particulier

Logo De Boekenval

Vooral boeken over koken en culinaire geschiedenis, maar ook andere onderwerpen. Naast verzenden via DHL of PostNL is ophalen in Kortenhoef mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hendricks, J. - Isabels dochter

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenval

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenval
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenval een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenval vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenval kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.