Ferber, Edna - Show Boat

Schrijver:
Titel: Show Boat
Taal: Nederlands
Uitgever: Kadmos
Bijzonderheden: z.j. ALS NIEUWe hardcover in onberispelijke stofomslag
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Één van Ferbers allerbekendste boeken, herhaaldelijk verfilmd en bewerkt tot een wereldberoemde musical. Een schitterende liefdesroman die de betoverende sfeer van voorbije tijden weer tot leven wekt...
"Langs de modderige oevers van de Mississippi vaart de Showboat, een klein drijvend theater dat 's avonds vrolijk is verlicht en het publiek van heinde en verre naar de voorstelling lokt.
Eigenaar de goedmoedige kapitein Andy en zijn bazige vrouw Parthenia, de ouders van Magnolia, later grootouders van haar dochter Kim. Hoofdpersonen in dit relaas van een onstuimig theaterleven op- en langs de rivier
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ferber, Edna - Show Boat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Undercover

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Undercover
  • Na uw bestelling ontvangen u en Undercover een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Undercover vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Undercover kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.