redactie - 1865 - 1965, 100 jaar Rijkshogereburgerschool Middel

Schrijver:
Titel: 1865 - 1965, 100 jaar Rijkshogereburgerschool Middelburg
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen Beheer, 1965, 52 blz., softcover
Bijzonderheden: 15 x 23 cm., 180 gr.,
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info: Er worden totaal 5 titels geleverd:
1. de vermelde titel
2. Herdenkingsrede van Mr. A.J. van der Weel
3. Menu
4. Programma (2-dagen)
5. Programma cabaretvoorstelling

Wanneer u zoekt op de zoekterm MIDCAS krijgt u al mijn titels te zien die op Middelburg betrekking hebben.

Cascade uit Westvoorne

Logo Cascade

Geen extra kosten voor verpakking of envelop; u betaalt uitsluitend de portokosten volgens tarief 2019 van Post.nl, waarbij de zending AAN HUIS bezorgd wordt. Dus geen zogenaamde besparing op de verzendkosten, of ogenschijnlijk lagere verzendkosten, waarbij u uiteindelijk 5 of 10 km moet gaan rijden naar het dichtstbij zijnde depot of parcelshop om het boek op te halen. Voor Belgie geldt een ander tarief, namelijk 6,70 per DPD ook aan huis bezorgd. Voor Duitsland 7,75 ook aan huis bezorgd.

ALTIJD foto van het boek in het juiste formaat (geen afbeelding als een scheef onscherp postzegeltje op een tafel die 10x zo groot is) met duidelijke en systematische omschrijving van de details en de conditie. Minpunten worden altijd vermeld en nooit verzwegen. U krijgt wat u ziet en u krijgt wat u leest; nooit onaangename verrassingen achteraf.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie - 1865 - 1965, 100 jaar Rijkshogereburgerschool Middelburg redactie - 1865 - 1965, 100 jaar Rijkshogereburgerschool Middelburg redactie - 1865 - 1965, 100 jaar Rijkshogereburgerschool Middelburg redactie - 1865 - 1965, 100 jaar Rijkshogereburgerschool Middelburg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Cascade

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Cascade
  • Na uw bestelling ontvangen u en Cascade een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Cascade vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Cascade kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.