Samuel Ireland - Gravure Amsterdam (Amstel en Heere Gragt, Here

Schrijver:
Titel: Gravure Amsterdam (Amstel en Heere Gragt, Herengracht) Rotterdam (Kattendregt Katendrecht en de Maas) Utrecht (de Dom en gracht). Desgewenst kan de gravure in een wortelnotenlijst geleverd worden
Taal: Nederlands
Uitgever: London, Eggerton, 1795. Afmetingen blad: 23 x 16 cm.
Bijzonderheden: Vier gravures uit het beroemde boek van Samuel Ireland, A picturesque tour through Holland, Brabant and part of France, made in the autumn of 1789. De gravures zijn afkomstig uit de tweede druk, niet afgesneden, dus het volledige blad, bindgaatjes.
Prijs: € 59,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vraag een foto bij interesse. De gravures zijn aquatinten, en die uit de tweede druk (1795) worden algemeen als de mooiste beschouwd, met bijvoorbeeld zwaardere wolkenluchten. De meeste gravures zijn ontworpen door Ireland en gegraveerd door Cornelis Apostool, de latere custos van het Trippenhuis. Enkele heeft Ireland zelf gegraveerd. Zie ook mijn overige aquatinten van Samuel Ireland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Samuel Ireland - Gravure Amsterdam (Amstel en Heere Gragt, Herengracht) Rotterdam (Kattendregt Katendrecht en de Maas) Utrecht (de Dom en gracht). Desgewenst kan de gravure in een wortelnotenlijst geleverd worden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Etsen en Gravures

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Etsen en Gravures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Etsen en Gravures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Etsen en Gravures vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Etsen en Gravures kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.