Hewetson, Zoe - Capitool reisgids Brussel, Antwerpen, Gent & Br

Schrijver:
Titel: Capitool reisgids Brussel, Antwerpen, Gent & Brugge
ISBN: 9789041018519
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Reemst
Bijzonderheden: 2001, 1e dr.,192 pp.,paperback NIEUWSTAAT
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Absolute nieuwstaat.

Deze reisgids laat zien wat er allemaal te bekijken is in Brussel en in veel mindere mate in Antwerpen, Gent, Brugge en elders in Belgie. De auteurs veronderstellen dat de toerist in Brussel logeert en vandaaruit excursies onderneemt naar het binnenland. Alle praktische inlichtingen zijn trouwens enkel afgestemd op Brussel. De gids toont hoe rijk Brussel is aan gebouwen, schilderijen, tapijtkunst en striptekenaars. Gebouwen en paleizen worden zo afgebeeld, dat je erin kunt kijken en goed doorhebt in welke stijl ze opgetrokken zijn. Het historisch overzicht is van hoog niveau, maar de paragrafen over de talen getuigen van grove onwetendheid: de schrijvers en de vertalers kennen het verschil tussen Walen en Brusselaars niet, ze denken dat de twee landstalen Vlaams en Waals zijn i.p.v. Nederlands en Frans, dat er in Brussel alleen Frans wordt gesproken en ze weten niet dat er ook nog Duitstaligen zijn. Hun kennis van hotels, restaurants, gastronomie, biercultuur en andere lekkernijen is des te beter. Zoals in alle Capitoolgidsen is het visuele en didactische aspect de sterkste kant.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hewetson, Zoe - Capitool reisgids Brussel, Antwerpen, Gent & Brugge

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.