boris vian - En al wie lelijk is maken we af

Schrijver:
Titel: En al wie lelijk is maken we af
ISBN: n.v.t.
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij
Bijzonderheden: 1e druk 1966 paperback 224 p. in goede staat, papier licht verkleurd
Prijs: € 28,50
Verzendkosten: € 3,86 (binnen Nederland)
Meer info:
In 'Et on tuera tous les affreux' (in vertaling verschenen onder de titel 'en al wie lelijk is maken we af') laat Vian het verhaal uiteindelijk landen op een eilandje in de Stille Zuidzee waar dokter Schutz zijn toevlucht heeft genomen tot een in mijn verbeelding tot seksboerderij ingerichte vesting. Het pad dat vanuit de omliggende weiden naar de boerderij voert is geflankeerd door gekruisigde en gespietste 'lelijkerds'. Om hun nek dragen de lijken een bordje: 'Uiterlijk gebrek'. Schutz creëert schepselen van ongekende schoonheid; de meest begerenswaardige mannen en vrouwen bevolken zijn boerderij. Schutz' creaturen blijken emotieloze seksbeluste machines. En zo laat Vian ze ook tekeer gaan. De seks die Vian beschrijft prikkelt niet en voelt koud. Zo kan de aandacht van de lezer volledig uitgaan naar de scherpe afstandelijke stijl die Vian hanteert om de lezer geen grip te laten krijgen op een zweverig dwaas verhaal dat heerlijk wegdrinkt. Vian teast zijn lezers op een verrukkelijke manier.
Verder lezen

baap de bokker uit Amsterdam

Logo baap de bokker

Wij vragen vooruitbetaling ;betalen met paypal is mogelijk, voor sommige boeken is de prijs inclusief verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

boris vian - En al wie lelijk is maken we af

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij baap de bokker

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met baap de bokker
  • Na uw bestelling ontvangen u en baap de bokker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van baap de bokker vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • baap de bokker kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.