redactie, voorwoord Frans Haks - Alessandro & Francesco Mendini

Schrijver:
Titel: Alessandro & Francesco Mendini, Philippe Starck, Michele de Lucchi, Coop Himmelblau in Groningen / druk 1
ISBN: 9789071691249
Taal: Meertalig
Uitgever: Groningen, Groninger Museum, 1994 9789071691249
Bijzonderheden: paperback met flappen 199pp. in goede staat ned/eng
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De in de titel genoemde architecten zijn verantwoordelijk voor het nieuwe Groninger Museum, tevens onderwerp van dit boek. Het museum heeft in binnen- en buitenland veel aandacht getrokken vanwege zijn opvallend ontwerp en vanwege de ontraditionele inrichting. Voordat uitvoerig wordt ingegaan op het ontwerp van het gebouw komen eerst een aantal hoofdstukken over de ontwikkeling van museumarchitectuur sinds 1750, over Alessandro Mendini (de hoofd-architect), over de geschiedenis van de museumlocatie en een interview met de opdrachtgever Frans Haks. De goed doorwrochte essays zijn voorzien van een enthousiaste inleiding van de bekende criticus Charles Jencks. Een feest om te lezen, mooi uitgegeven met veel prachtige kleurenfoto's en originele ontwerptekeningen, kortom een schitterende uitgave (ook in letterlijke zin vanwege het goudkleurige omslag).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie, voorwoord Frans Haks - Alessandro & Francesco Mendini, Philippe Starck, Michele de Lucchi, Coop Himmelblau in Groningen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.