Erik H. Vanmarcke e.a. - Ioniserende straling - effecten van la

Schrijver:
Titel: Ioniserende straling - effecten van lage dosissen
ISBN: 9789080312227
Taal: Nederlands
Uitgever: NIROND- 96-03 2e herziene druk 1998 9789080312227
Bijzonderheden: paperback met flappen 227pp. in goede staat, afb. in kleur
Prijs: € 19,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Korte beschrijving: Dit boek, is een synthese van de kennis over de gevolgen van lage dosissen ioniserende straling. Het is in de eerste plaats bestemd voor personen die niet dagelijks met het onderwerp te maken hebben maar belangstelling hebben voor wetenschappen ; het is ook bestemd voor personen die beroepshalve met een deelaspect van het onderwerp bezig zijn en een meer algemeen overzicht willen hebben.
In de diverse hoofdstukken wordt getracht een antwoord te geven op de volgende vragen : wat weten we met zekerheid? Over welke punten bestaat er nog onzekerheid? Wat doet de overheid om ons tegen straling te beschermen?

Verschillende deskundigen hebben de hoofdstukken geschreven die te maken hebben met hun vakgebied. De redactie van het boek werd gevolgd en geleid door een wetenschappelijk comité.

Er werd veelvuldig gebruik gemaakt van illustraties, grafieken en tabellen, die bijdragen tot de uitzonderlijke waarde van het boek. Tevens werd een glossarium opgesteld van de belangrijkste wetenschappelijke termen en werd aan het einde van elk hoofdstuk een lijst met referentiewerken toegevoegd.

Dit boek heeft de ambitie de lezer duidelijke en objectieve informatie te verstrekken over een onderwerp dat ons allen aangaat en betrekking heeft op maatschappelijke problemen, maar dat vaak ook passionele controverses doet rijzen die veelal een weerspiegeling zijn van persoonlijke opinies of particuliere belangen: de gezondheidseffecten van lage dosissen ioniserende straling.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Erik H. Vanmarcke e.a. - Ioniserende straling - effecten van lage dosissen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.