Meester, Mariët - De volmaakte man

Schrijver:
Titel: De volmaakte man
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans (2005)
Bijzonderheden: Nieuw, 1e druk. Handtekening en opdracht mogelijk.
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 2,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In de roman 'De volmaakte man' onderzoekt Mariet Meester aan de hand van drie verschillende levensgeschiedenissen en tegen de achtergrond van het bijzondere gevangenisdorp Veenhuizen de grenzen van compassie. Hoe ver moet je gaan om iemand te helpen?

(...) 'De volmaakte man' vertelt van een jong stel in Amsterdam dat - omdat ze in Veenhuizen zijn opgegroeid - voor weinig geld een etage in de woning van een mysterieuze bejaarde joodse vrouw mag kopen. Aanvankelijk leven Lucas en Lidia en mevrouw Engel langs elkaar heen, maar als de laatste begint te dementeren raken de levens vervlochten. Lidia neemt steeds steeds meer zorg op zich, Lucas ontpopt zich in de ogen van ?Engeltje? als volmaakte man. De indrukwekkend beschreven aftakeling van ?Engeltje? beslaat een groot deel van het boek. (...) Met veel inlevingsvermogen vertelt Meester over het onvermijdelijke einde en de enorme wissel die de zorg op de verhouding tussen Lucas en Lidia trekt.
Joep van Ruiten in Dagblad van het Noorden
Verder lezen

Mariët Meester uit Amsterdam

Verkooppunt voor boeken van Mariët Meester die in de boekhandel niet of nauwelijks te verkrijgen zijn. Op aanvraag gesigneerd en eventueel met opdracht. Alle boeken in nieuwstaat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meester, Mariët - De volmaakte man

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mariët Meester

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Mariët Meester
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mariët Meester een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mariët Meester vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Mariët Meester kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.