Meester, Mariët - Liefdeslied van een reiziger

Schrijver:
Titel: Liefdeslied van een reiziger
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans (2009)
Bijzonderheden: Nieuw, 1e druk. Handtekening en opdracht mogelijk.
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 2,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Roman over twee geliefden die al meer dan een kwart eeuw samen zijn, en die besluiten een tijd vakantie te nemen ? van elkaar. Vier maanden lang, zo spreken ze af, gaan ze ieder huns weegs. Ze gunnen elkaar zo?n afgebakende periode om te experimenteren, omdat ze vinden dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit. Ruben viert zijn vrijheid door met zijn kat Igor door Europa te reizen. Maar deze tocht, die hem langs allerlei omwegen naar zijn familie in Denemarken voert, blijkt confronterender dan gedacht.

(...) Het aantrekkelijke van deze zoektocht naar de ware vrijheid is dat hij met horten en stoten verloopt en nergens ontaardt in zoetsappigheid. De charme van 'Liefdeslied van een reiziger' zit hem niet in de losse zinnen, maar in het nadenkelijke, prettig getoonzette geheel. (...) Wie een beter leven wil leiden, zo lees ik erin, moet stoppen met navelstaren en meer oog krijgen voor de wereld om hem heen: voor de interessante smeltkroes die Europa is en voor de mensen die daarin ronddwalen.
Janet Luis in NRC-Handelsblad
Verder lezen

Mariët Meester uit Amsterdam

Verkooppunt voor boeken van Mariët Meester die in de boekhandel niet of nauwelijks te verkrijgen zijn. Op aanvraag gesigneerd en eventueel met opdracht. Alle boeken in nieuwstaat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meester, Mariët - Liefdeslied van een reiziger

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mariët Meester

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Mariët Meester
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mariët Meester een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mariët Meester vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Mariët Meester kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.