Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Meester, Mariët - Liefdeslied van een reiziger

Schrijver:
Titel: Liefdeslied van een reiziger
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans (2009)
Bijzonderheden: Nieuw, 1e druk. Handtekening en opdracht mogelijk.
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Roman over twee geliefden die al meer dan een kwart eeuw samen zijn, en die besluiten een tijd vakantie te nemen ? van elkaar. Vier maanden lang, zo spreken ze af, gaan ze ieder huns weegs. Ze gunnen elkaar zo?n afgebakende periode om te experimenteren, omdat ze vinden dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit. Ruben viert zijn vrijheid door met zijn kat Igor door Europa te reizen. Maar deze tocht, die hem langs allerlei omwegen naar zijn familie in Denemarken voert, blijkt confronterender dan gedacht.

(...) Het aantrekkelijke van deze zoektocht naar de ware vrijheid is dat hij met horten en stoten verloopt en nergens ontaardt in zoetsappigheid. De charme van 'Liefdeslied van een reiziger' zit hem niet in de losse zinnen, maar in het nadenkelijke, prettig getoonzette geheel. (...) Wie een beter leven wil leiden, zo lees ik erin, moet stoppen met navelstaren en meer oog krijgen voor de wereld om hem heen: voor de interessante smeltkroes die Europa is en voor de mensen die daarin ronddwalen.
Janet Luis in NRC-Handelsblad
Verder lezen

Mariët Meester uit Amsterdam

Logo Mariët Meester

Verkooppunt voor boeken van Mariët Meester die in de boekhandel niet of nauwelijks te verkrijgen zijn. Op aanvraag gesigneerd en eventueel met opdracht. Alle boeken in nieuwstaat. Geen verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meester, Mariët - Liefdeslied van een reiziger