Tom Eyzenbach - Decorum Demasqué

Schrijver:
Titel: Decorum Demasqué
ISBN: 9789029081122
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff Landshoff Uitgeverij 1982 9029081120 9789029081122
Bijzonderheden: paperbackgeen pp-nummering zeer goede staat, fantasievol tekenwerk
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Tom Eyzenbach (Utrecht, 7 september 1951) is een Nederlands illustrator en grafisch vormgever.Hij volgde een opleiding aan de Gerrit Rietveld akademie, en illustreerde voor de NRC. Het eerste kinderboek dat hij naar eigen zeggen door toeval en geluk[1] illustreerde was de tovervinger van Roald Dahl (1975). Voor het tweede boek dat hij illustreerde -Het wonderlijke verhaal van Hendrik Meier, ook van Roald Dahl - kreeg hij 1978 een Gouden Penseel. Voor de televisie gaf hij in de toverkast (1993), bewerkingen van sprookjes vorm, maar gaf zelf ook zijn eigen boeken vorm -Terugtrappen (1979), Decorum Démasqué (1982), Perpetuum mobile (1993), en Oef woef-Waf af (2000). Eyzenbach illustreerde drie boeken voor Stichting de Roos waaronder het Buch Suleika van Goethe (2007). Daarnaast maakt hij veel vrij werk, waaronder grafiek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tom Eyzenbach - Decorum Demasqué

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.