Veraart-Maas, Hilde - Werken aan deeltijd. Deeltijdwerk in een

Schrijver:
Titel: Werken aan deeltijd. Deeltijdwerk in een resultaatgerichte cultuur.
ISBN: 9789055942381
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum, Schiedam - Reeks : Scriptum Management
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2001, 259 blz. Met een index. Nieuw, sealed.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In hoofdstuk 1 wordt deeltijdarbeid geplaatst in de context van de zoektocht naar een evenwicht tussen werken en privé-leven: de ontwikkeling van deeltijd door de jaren heen en waarom er zo'n grote behoefte is aan tijd voor zaken naast het werk. Hoofdstuk 2 behandelt de stand van zaken met betrekking tot deeltijdarbeid in Nederland. Daarbij wordt vooral gekeken naar vrouwen in lagere en middelbare functies. Hoofdstuk 3 kijkt vooral naar de positie van mannen en werkenden in hogere en leidinggevende functies. In hoofdstuk 4 staat de leidinggevende centraal. In hoofdstuk 5 gaat het over beelden van deeltijdwerk. In deel 2 van het boek gaat het over beleidsvorming en bedrijfscultuur.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.