Moras, Ingrid - Beschilderd Glas Als Sieraad, Met Patronen Op W

Schrijver:
Titel: Beschilderd Glas Als Sieraad, Met Patronen Op Ware Grootte
ISBN: 9789021305837
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer Hobbywijzer 62
Bijzonderheden: 1991, 2e druk, 32 pp,i.z.g.st. Met Patronenvel
Prijs: € 1,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Beschreven wordt het vervaardigen van sieraden door het, aan de achterkant, beschilderen van glas. Hiervoor zijn nodig: zettingen in verschillende vormen met bijpassende glaasjes voor het vervaardigen van broches, oorclips en soortgelijke sieraden. Voor het beschilderen wordt gebruik gemaakt van struktuurpasta, parelglasverf en dekkende verf voor de achtergrond. Vervolgens glitterverf, contourverf en verschillende soorten papier. Alle besproken modellen worden op een afzonderlijk patronenblad op ware grootte afgebeeld. De volgorde van het beschilderen wordt duidelijk beschreven. Mocht het resultaat niet direkt aan de verwachtingen voldoen, dan kan het glas eenvoudig met wat water worden gereinigd en kan een nieuwe poging worden gewaagd. Het omslag is in mooie zachte kleuren uitgevoerd en laat de voorbeelden goed tot hun recht komen. Veel goede kleurenfoto's; geen inhoudsopgave of register.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moras, Ingrid - Beschilderd Glas Als Sieraad, Met Patronen Op Ware Grootte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ikhebaleenboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ikhebaleenboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en ikhebaleenboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ikhebaleenboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ikhebaleenboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.