Vehmeijer, Laurens - Licht in het water

Schrijver:
Titel: Licht in het water
ISBN: 9789077478080
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwerk Uitgevers - Houten, 1e druk, 2006.
Bijzonderheden: Paperback, 340pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 6,05 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek gaat over het herstel van vier fundamentele vrijheden, die mensen een gezonde eigenwaarde geven en die gevoelens van machteloosheid effectief bestrijden. Laurens Vehmeijer omschrijft de basis van wat ons motiveert als de natuurlijke behoefte en de fundamentele vrijheid om ons ergens mee te identificeren, om ons ergens in te manifesteren, om ons met onze vermogens te kwalificeren en onszelf daarin te actualiseren. Hij geeft daarbij duidelijk aan, hoe we dat zelf op eigen kracht kunnen realiseren en vormgeven. Zowel in ons persoonlijk leven als ook maatschappelijk en in het functioneren op ons werk.

Laurens Vehmeijer schrijft over bevrijding en ontwikkeling. Over de wegen die leiden naar herstel van onze passie en ethiek in de dingen die we doen.
Dit boek is een psychodynamisch naslagwerk, waar iedereen mee aan de gang kan. Het boek is zeer toegankelijk en compleet van opzet en levert bij herlezing steeds weer nieuwe inzichten en invalshoeken op. De inzichten en ervaringen, die de auteur in dit boek deelt, zijn talrijk en geven veel stof tot overweging. Het boek is met grote warmte geschreven in de vorm van een helder en indringend gesprek van de schrijver met zichzelf. De stijl is concentrisch. De lezer kan overal beginnen en pauzeren.

Deze innerlijke dialoog is een weergave van het persoonlijk gedachtegoed van de schrijver. Het heldere taalgebruik en de logische opbouw nemen de lezer mee in zijn denkproces. Lezers met een holistisch wereldbeeld zullen de zoektocht van de schrijver naar universele waarden herkennen en er inspiratie uit putten in hun eigen zoektocht naar individuele waarheid, talenten, grenzen en een passende leefstijl. Het boek kent een transparante opbouw, is concentrisch geschreven en kenmerkt zich door een helder taalgebruik. De omslag, dialoogvorm en het taalgebruik doen denken aan de boeken van Neal Donald Walsh. Inhoudelijke verschillen: stijl, uitgangspunt en diepgang. Het boek is geschikt om gefaseerd ter hand te nemen, in delen te lezen, te overdenken en te herlezen. De gelaagdheid in de diepgang van de tekst maakt dit boek toegankelijk en geschikt voor lezers op diverse niveaus van hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording/bewustzijn.
Verder lezen

Maaszicht uit Maasbracht

Logo Maaszicht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!
Betaling na ontvangst boeken!
Betaling via PayPal is mogelijk!
SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!
PORTOKOSTEN:
NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.84 euro
Boek boven de 350 gram 4.50 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.25 euro //
BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 3.03 euro
Boek boven 350 gram 5.05 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.70 euro
ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.
Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Maaszicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Maaszicht
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maaszicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maaszicht vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Maaszicht kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.