.Jacob Muyldermans - Verzameling der meest voorkomende moeilijk

Schrijver:
Titel: Verzameling der meest voorkomende moeilijkheden, gallicismen en germanismen in onze taal
Taal: Nederlands
Uitgever: Mechelen, Boekhandel aym. Van Velen, Drukker-Uitgever, 1893,
Bijzonderheden: Uniek!
Prijs: € 52,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jacob Muyldermans roemde in zijn Verzameling der meest voorkomende moeilijkheden, gallicismen en germanismen in onze taal (1893) de “schoone bloemen” in “den hof onzer moe- dertaal”. Hij betreurde dat “de haag er rondom […] niet dicht genoeg bewassen noch hoog genoeg opgeschoten” was “om den vreemdeling te beletten het onkruidszaad tusschen de rozen en jasmijnen te werpen.” Muyldermans nam daarom de rol van “bezorgde hovenier” op zich en had volgend advies in petto: “Jonge schrijvers, slaat acht op deze woorden en op gene uitdrukkingen, ’t is onkruid in de taal, het zijn vergiftige planten”
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dicta Probantia

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Dicta Probantia
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dicta Probantia een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dicta Probantia vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Dicta Probantia kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.