Plato - J.P. Guépin - Van Idee naar Idee. De Platoonse achterg

Schrijver:
Titel: Van Idee naar Idee. De Platoonse achtergrond van het anti-Ciceronianisme, in: Eigen en Vreemd. Identiteit en ontlening in taal, literaratuur en beeldende kunst. Handelingen van het 39ste Nederlands Filologencongres [zie verder extra info]
Taal: Nederlands
Uitgever: VU Uitgeverij, Amsterdam
Bijzonderheden: 1987, ingenaaid, 434 pag.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
volledige beschrijving:
Van Idee naar Idee. De Platoonse achtergrond van het anti-Ciceronianisme, in: Eigen en Vreemd. Identiteit en ontlening in taal, literaratuur en beeldende kunst. Handelingen van het 39ste Nederlands Filologencongres. Vrije Universiteit, Amsterdam, 18 en 19 december 1986
beschreven bijdrage: pag. 281-289
ook o.m. Wegen en grenzen der imitatio in de Grieks-Romeinse oudheid/ Imitatio en intertekstualiteit in 16e-eeuwse Franse teksten/Het overschot van Franse erotiek. De discussie over 'eigen' en 'vreemd' in de Friese literatuurkritiek in de jaren dertig/Saul Bellow: From Jew to non-Jew, from private concerns to public issues/Het heilige rijk van Grieks-Germaanse natie. Inspiratiebronnen van het Duitse nationaalbewustzijn tijdens het Rijk 1871-1945/Nationalisme in de Nederlandse kunst en kunstgeschiedschrijving inde 17e en 19e eeuw
Verder lezen

Ant. Dick Zandbergen

Ant. Dick Zandbergen uit Maarssen

Antiquariaat Dick Zandbergen te Maarssen met meer dan 100.000 titels in voorraad (zie www.dickzandbergen.nl)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ant. Dick Zandbergen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ant. Dick Zandbergen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ant. Dick Zandbergen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ant. Dick Zandbergen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ant. Dick Zandbergen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.