Luijten, JanA.F.M. - Canada en Noord-Brabant. Een band voor alt

Schrijver:
Titel: Canada en Noord-Brabant. Een band voor altijd
ISBN: 9789059110618
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, paperback, 76 pag, 13½x21½cm, rijk geïll in zw/w, NIEUW boek
Prijs: € 7,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In drie hoofdstukken behandelt de auteur drie korte episodes uit de bevrijdingsgeschiedenis van Bergen op Zoom en directe omgeving op het eind van de Tweede Wereldoorlog. Met name het aandeel van de Canadese strijdkrachten en dan vooral enige met name genoemde militairen staan hierin centraal. De nauwgezette beschrijving, die de heftige strijd van moment tot moment volgt op genoemde locaties, geeft een helder beeld van de verbetenheid van de bevrijders en de ontberingen en gevaren die zij bij hun strijd moesten ondergaan. De reconstructies zijn gebaseerd op ooggetuigenverslagen, documenten en eigen waarnemingen van de auteur die, hoewel geen historicus, zich prima van zijn taak heeft gekweten. De vele zwartwitfoto's van personen en locaties vergroten de betrokkenheid van de lezer. De beschreven episodes kunnen uiteraard niet los worden gezien van de totale bevrijdingsstrijd. Het geheel vormt een welkome aanvulling op datgene wat reeds bekend is over de bevrijdingsgeschiedenis en dan met name die van West-Brabant. Het gebruik zal gezocht moeten worden bij lokaal geinteresseerden, geinteresseerden in de bevrijdingsgeschiedenis en het Canadese aandeel daarin. Gemakkelijk leesbaar.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Luijten, JanA.F.M. - Canada en Noord-Brabant. Een band voor altijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.