Solzjenitsyn, Alexander - IN DE EERSTE CIRKEL 1

Schrijver:
Titel: IN DE EERSTE CIRKEL 1
ISBN: 9022502376
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij, Baarn, 1969; tiende druk
Bijzonderheden: Paperback met verlijmde katernen,leesvouw rug, 296 pp
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Al voor de toekenning van de Nobelprijs werd Solzjenitsyns schrijverschap in de gehele wereld direct erkend. Dit meesterwerk is verboden in Rusland, maar overgetypte exemplaren circuleren er in grote aantallen.
Dante's metafoor over de hel brengt Solzjenitsyn over op een 'instituut' in de omgeving van Moskou. Deze gevangenissen -sjarasjka's- worden bevolkt door geleerden die allen op grond va een vage politieke aanklacht zitten opgesloten. Vergeleken met andere gevangenissen zijn de bewoners misschien wel beter af. In ieder geval krijgen ze genoeg te eten, zodat men blijvend zeker is van de resultaten van het hun opgedragen onderzoekingswerk. De geleerden zijn er voor jaren en soms levenslang opgeborgen. De hoofdpersoon is de gevangene Nershin, wiens ervaringen sterk lijken op die van de schrijver zelf.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Solzjenitsyn, Alexander - IN DE EERSTE CIRKEL 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Azucena Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Azucena Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Azucena Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Azucena Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Azucena Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.