Robbins Landon, H. C. - WOLFGANG AMADEUS MOZART - VOLLEDIG OVER

Schrijver:
Titel: WOLFGANG AMADEUS MOZART - VOLLEDIG OVERZICHT VAN ZIJN LEVEN EN MUZIEK
ISBN: 9043903124
Taal: Nederlands
Uitgever: Brilliant Classics/Tirion, Baarn
Bijzonderheden: 1990, paperback, 449 pagina's, geïllustreerd, formaat 16,5x24 cm, in prima staat
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
Wolfgang Amadeus Mozart, het meest complete naslagwerk over alle facetten van Mozart, biedt een heel nieuwe benadering in de muziekliteratuur. De bekende musicoloog en Mozartkenner H.C. Robbins Landon verzamelde de meest recente bijdragen van een twintigtal deskundigen van naam uit verschillende landen. Zij schreven over zeer uiteenlopende onderwerpen: de historische achtergronden van Mozarts werken, zijn uiterlijk en karakter, zijn huwelijk en sociale contacten, zijn stijl en de invloed die hij onderging, de achtergronden van zijn muzikale leven in Europa, de literatuur die aan hem gewijd is en natuurlijk het bronnenonderzoek.Bovendien worden al Mozarts werken - van opera's, concerten, symfonieën en kamermuziek tot religieuze werken en balletten - in de rangschikking van Köchel van informatie voorzien, wordt nieuw licht geworpen op onbekende, omstreden of verloren gegane werken en wordt aandacht besteed aan de wijze van uitvoeren.Kortom, Wolfgang Amadeus Mozart is niet alleen een onmisbare vraagbaak voor muziekliefhebbers en musici die zich beroepsmatig of als amateur met Mozart bezighouden, maar ook zeer lezenswaardige lectuur voor allen die deze boeiende persoonlijkheid en zijn fascinerende muziek nader willen leren kennen.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robbins Landon, H. C. - WOLFGANG AMADEUS MOZART - VOLLEDIG OVERZICHT VAN ZIJN LEVEN EN MUZIEK Robbins Landon, H. C. - WOLFGANG AMADEUS MOZART - VOLLEDIG OVERZICHT VAN ZIJN LEVEN EN MUZIEK

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.