Vogel, Hans - Wacht maar tot ik dood ben. Annie M.G. Schmidt. H

Schrijver:
Titel: Wacht maar tot ik dood ben. Annie M.G. Schmidt. Haar leven en werk voor theater, radio en tv.
Taal: Nederlands
Uitgever: Theater Instituut Nederland, Amsterdam
Bijzonderheden: Gebonden, 2000, 414 blz. Met foto's en een index.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek gaat vooral over het leven van Annie M.G. Schmidt als schrijfster voor het theater (cabaret, musical en toneel), voor de radio en de televisie, en dan in het bijzonder (maar niet uitsluitend) wat ze voor volwassenen heeft gemaakt. Het levensverhaal begint dan ook in 1946, het jaar waarin in Het Parool, de krant waarvoor ze een afdeling documentatie moest opzetten, haar schrijfcarrière serieus een aanvang nam. De in 1999 gestorven Parool-journalist Hans Vogel had vrije inzage in alle papieren en heeft in de laatste paar jaren van haar leven lange gesprekken met Schmidt gevoerd. Allerlei intieme details die soms in kleine kring wel bekend waren, worden hier voor het eerst openbaar gemaakt. Ook minder aangename karaktertrekken van de gebiografeerde zijn niet onbelicht gebleven. Interviews met talloze personen uit haar (directe) omgeving (vrienden uit vroegere en latere jaren, collega's, acteurs) leverden een schat aan informatie op. Hans van den Bergh had de moeilijke taak het verzamelde materiaal om te zetten in een lopend verhaal. Daar is hij uitstekend in geslaagd.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.