J.P. van Rijswijk - Repeterende breuken. De machtsstrijd tussen

Schrijver:
Titel: Repeterende breuken. De machtsstrijd tussen PvdA en CDA
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 1992; in zeer goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info: Aan de hand van de belangrijkste politieke gebeurtenissen tussen 1969 en 1982 beschrijft Van Rijswijk het toen slepende conflict tussen de sociaal-democraten en de christen-democraten en de rol die kopstukken als Biesheuvel, Den Uyl, Van Agt, Van Thijn en Lubbers hierin speelden.

Nelleke Vermeer uit Nijkerk

Reactie meestal binnen enkele uren en altijd binnen een dag. Niets gezien? Controleer even uw spambox of stuur een mailtje. Boek meteen nodig? Bij directe betaling wordt het boek dezelfde dag verstuurd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Nelleke Vermeer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Nelleke Vermeer
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nelleke Vermeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nelleke Vermeer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Nelleke Vermeer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.