Jan A. Niemeyer - Uit het schetsboek van Cornelis Jetses

Schrijver:
Titel: Uit het schetsboek van Cornelis Jetses
ISBN: 9789033013843
Taal: Nederlands
Uitgever: NDC / Friese Pers Boekerij 1e druk 1988 9789033013843
Bijzonderheden: Geb. hardcover 128pp in nieuwstaat , prachtig geillustreerd
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoewel de boeken die Cornelis Jetses (1873-1955) illustreerde bij honderdduizenden werden verkocht en jarenlang met veel succes in het onderwijs werden gebruikt, heeft hij zich altijd zeer bescheiden opgesteld. Veel van zijn tekeningen zijn nooit gepubliceerd. Het zijn vooral schetsen die hij maakte; voor-studies voor illustraties. Wie Jetses echt wil leren kennen kan niet volstaan met het bestuderen van zijn schoolplaten en de boeken die hij illustreerde (o.a. het leesplankje: aap noot mies, ot en sien, Afke's tiental). In dit boek wordt zijn leven en loopbaan beschreven. Het bevat illustraties van tekeningen, aquarellen en ander werk (in kleur en zwart-wit) voor geinteresseerden en degenen die van romantiek houden is deze uitgave een prettig lees- en kijkboek (boordevol nostalgie) dat een goed beeld van deze produktieve kunstenaar geeft.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan A. Niemeyer - Uit het schetsboek van Cornelis Jetses

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.