van Traa, M voorz. - Inzake opsporing. Enguetecommissie opsp

Schrijver:
Titel: Inzake opsporing. Enguetecommissie opsporingsmethoden.
ISBN: 9789039909607
Taal: Nederlands
Uitgever: s-Gravenhage, Sdu 1996 9789039909607
Bijzonderheden: paperback 487pp in uitstekende staat
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Rapport van de commissie-Van Traa waarin de belangrijkste bevindigen zijn opgenomen van het onderzoek naar het gebruik van burgerinfiltratie, informanten, inkijkoperaties en peilzenders door de politie, de IRT-affaire en haar vervolg, het werk van criminele inlichtingendiensten, het doorlaten van drugs, de rol van politiële infiltratieteams, recherche en openbaar ministerie, etc. Het geheel geeft een beeld van de georganiseerde criminaliteit in Nederland en de strijd daartegen. Alle organisaties die een rol spelen tijdens de opsporing worden beschreven. De commissies eindigt haar rapport met de belangrijkste conclusies, aanbevelingen voor normering van opsporingstechnieken en aanbevelingen voor de toekomstige organisatie van de opsporing.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

van Traa,  M  voorz. - Inzake opsporing.  Enguetecommissie opsporingsmethoden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.