Mendell, A. - Zo denken mannen De zeven grondregels voor succe

Schrijver:
Titel: Zo denken mannen De zeven grondregels voor succes in een mannenwereld
ISBN: 9789025405502
Taal: Nederlands
Uitgever: Business-Contact 1e druk 1996 9789025405502
Bijzonderheden: paperback 256pp in zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Waarom steunen mannen hun opschepperige collega die er de kantjes vanaf loopt en negeren ze de bijdrage van de (bescheiden) vrouwelijke collega? Waarom krijgen sommige mannen salarisverhoging terwijl iedereen weet dat ze niet goed functioneren? Waarom nemen mannen het in de zakenwereld niet zo nauw met de waarheid? Waarom wordt het voorstel van een vrouw in de vergadering genegeerd en hetzelfde voorstel van een man met gejuich begroet?'
Adrienne Mendell, psychologe met een eigen adviespraktijk in Philadelphia, stelt dat mannen leven en werken volgens ongeschreven regels waar vrouwen zich vaak niet bewust van zijn. Welke dat zijn en hoe vrouwen ze kunnen volgen of ondergraven, laat de auteur glashelder zien in 'Zo denken mannen'. Aan de hand van vele voorbeelden uit de praktijk toont Mendell aan waarom bepaalde typische vrouwelijke gedragingen in het nadeel van vrouwen werken, maar ook hoe vrouwen van hun specifieke eigenschappen gebruik kunnen maken in hun werkomgeving,
Zo denken mannen is een inpirerende en praktische gids voor elke vrouw die succes wil hebben in de mannenwereld zonder gefrustreerd te raken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mendell, A. - Zo denken mannen De zeven grondregels voor succes in een mannenwereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B021300
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.