Schlosser, Eric. - Het fastfoodparadijs / een onthullende kijk

Schrijver:
Titel: Het fastfoodparadijs / een onthullende kijk op Amerika en de fastfoodindustrie
ISBN: 9789027475909
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 2002, , 332 pp Ex- bibliotheekboek. Dus hardcover met stempels en kaartjes. Verder in goede staat
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na het lezen van dit boek zullen hamburgers en kipnuggets definitief anders smaken.
In een uitgebalanceerde mix van onderzoeksjournalistiek, geschiedschrijving en bronnenonderzoek schetst Eric Schlosser een inktzwart beeld van de fastfoodindustrie.
Het is een onthutsend boek over koeien die gevoerd worden met dode varkens en kippenstront, over verdringing van de onafhankelijke boer door grote agrarische conglomeraten, over risico's voor werknemers in slachterijen, over gebrek aan hygiëne in de restaurants, over de voorkeur voor ongeschoold personeel, over monddood gemaakte inspectiediensten en over salmonella in hamburgers.
Eric Schlosser is correspondent voor The Atlantic Monthly. Hij kreeg verschillende journalistieke onderscheidingen. Om dit boek te realiseren werkte hij zelf enige tijd in fastfoodrestaurants.
Verder lezen

De Hergebruikers

De Hergebruikers uit Vlaardingen

Logo De Hergebruikers

Lezen is denken met het hoofd van een ander...
Bijdrage verzendkosten in NL standaard 4,25 € als het boek met Post.nl als brievenbuspakje verzonden wordt. Groter dan 3,2 cm = pakketpost: DHL tarief 5,75 euro. Indien u weinig thuis bent kunt u het voordelig laten bezorgen bij een DHL servicepunt, weinig risico. Wel even vragen.
Goedkoop pakketten versturen binnen Europa is nu mogelijk via DPD en Boekwinkeltjes. Zo is het mogelijk om voor slechts € 7,15 euro een pakket naar een Belgisch adres te versturen en voor € 8,25 naar een adres in Duitsland. DPD streeft naar een persoonlijkere manier van afleveren en vraagt daarom bij elk pakket om een handtekening van de ontvanger.
Nog goedkoper kunt u een boek versturen binnen naar een DPD Pickupparcel shop. (Belgie 6,65 Euro) In België post.nl en dhl hoger tarief ! Bij meerdere bestellingen (tegelijkertijd) wordt porto verminderd. Boeken worden verzonden na betaling.
Indien u meer info wilt hebben over de conditie etc. stel dan uw vraag. bv formaat en aantal blz. CONTROLEER UW ADRES SVP

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schlosser, Eric. - Het fastfoodparadijs / een onthullende kijk op Amerika en de fastfoodindustrie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hergebruikers

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Hergebruikers
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hergebruikers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hergebruikers vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Hergebruikers kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.