Boeke, Jet - Mol en Hond: Köstebek ile köpek

Schrijver:
Titel: Mol en Hond: Köstebek ile köpek
ISBN: 9789026912597
Taal: Meertalig
Uitgever: Van Holkema & Warendorf; Houten 1991 9026912595, 9789026912597
Bijzonderheden: geb.hardcover 24pp. in goede staat, Nederlands / Turks, fraai geillustreerd
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Jet Boeke weet op een leuke manier gevoelens van kinderen te verwoorden en uit te beelden d.m.v. dierfiguren. Hond is jaloers als Mol bloemen krijgt na een bewezen dienst. Als hij hetzelfde doet en ook beloond wordt, gaan Mol en Hond samenwerken. Leuk verhaal met een stukje maatschappijkritiek: onze wereld is zo vol dat je niet meer zomaar een weg kunt oversteken. Om voor te lezen vanaf ca. ij jaar, om zelf te lezen vanaf eind groep drie (vanaf ca. 7 jaar). De tekst is eenvoudig en de paginagrote pentekeningen zijn kleurrijk en met oog voor details. Aantrekkelijke, goed verzorgde uitgave met op de omslag de twee kleurrijke hoofdfiguren en in bescheiden belettering de titel en auteur.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boeke, Jet - Mol en Hond: Köstebek ile köpek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.