David Ruelle - De wetten van toeval en chaos : kleine oorzaken

Schrijver:
Titel: De wetten van toeval en chaos : kleine oorzaken en grote gevolgen in de moderne natuurwetenschappen
ISBN: 9789068341393
Taal: Nederlands
Uitgever: Aramith Uitgevers Bloemendaal 1e druk 1993 9789068341393
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover; linnen rug 176pp. geplastificeerd, zeer goed
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het verband tussen kleine oorzaken en grote gevolgen wordt verklaard met behulp van de moderne inzichten in de natuurwetenschappen. De wetten van toeval en chaos worden belicht aan de hand van verschijnselen bij spelletjes, loterijen, economie en historische ontwikkelingen. De schrijver is een mathematisch-fysicus die direct betrokken was bij de ontwikkeling van de chaos-theorie. Er wordt een toegankelijke schrijfstijl gehanteerd die de indruk wekt, dat de schrijver in directe dialoog met de lezer is. Het boek is prettig leesbaar voor lezers op HAVO-wiskunde niveau. Ook de verdeling in 26 betrekkelijk korte hoofdstukken draagt hiertoe bij. De schaars gebruikte wiskundige formules zijn niet tot last voor de lezer die hiermee niet vertrouwd is.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

David Ruelle - De wetten van toeval en chaos : kleine oorzaken en grote gevolgen in de moderne natuurwetenschappen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.