Ingen, Dries van ( Editor ) - Unlike Elements, Twelve Works by

Schrijver:
Titel: Unlike Elements, Twelve Works by Arjanne van der Spek, Ongelijksoortigheden. 12 werken van Arjanne van der Spek.
Taal: Engels
Uitgever: 1991 Ppb . 36 pp. Arjanne van der Spek/ galerie Tanya Rumpff 1991
Bijzonderheden: paperback 36pp. goede staat afb. in kleur engelse oplage 500
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Van der Spek is van 1978 tot 1980 opgeleid aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in 's-Hertogenbosch en van 1980 tot 1982 aan Ateliers '63 in Haarlem. Zij is werkzaam als installatiekunstenaar, glasschilder, graficus en beeldhouwer. In 1987 kreeg zij de Aanmoedigingsprijs van het Amsterdams Fonds voor Beeldende Kunst. Zij was docente aan opleidingen voor beeldende kunst in Arnhem (1988-2011), Amsterdam (1999-2000), Enschede (1994-1997) en Kampen (1997).

In 1996 was werk van Van der Spek te zien tijdens een expositie in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Haar werk is opgenomen in de collecties van het Catharina Gasthuis in Gouda en het Museum Het Valkhof in Nijmegen. Beelden van Van der Spek bevinden zich in de publieke ruimte van diverse plaatsen in Nederland.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ingen, Dries van ( Editor ) - Unlike Elements, Twelve Works by Arjanne van der Spek, Ongelijksoortigheden. 12 werken van Arjanne van der Spek.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.