Staatliche Kunsthalle, Margrit Brehm, Sylvie Zijlmans - Sylvie

Schrijver:
Titel: Sylvie Zijlmans: Point blank, der weiße Punkt Yet on the other hand
Taal: Duits
Uitgever: Staatliche Kunsthalle Baden-Baden 1998
Bijzonderheden: paperback geniet goede staat 29/14cm met uitklapbladen, afb. in kleur
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Sylvie Zijlmans (Geertruidenberg, 1964) en Hewald Jongenelis (Etten-Leur, 1962) volgden beiden de Akademie voor Beeldende Vorming in Tilburg, waarna Zijlmans werd toegelaten tot de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam en Hewald Jongenelis naar De Ateliers ’63 in Haarlem ging. Beide kunstenaars geven les aan de Rietveld Academie in Amsterdam, waar zij een inspiratiebron zijn voor vele studenten. In 1999 presenteerde het Stedelijk Museum Schiedam een solotentoonstelling van Sylvie Zijlmans, waarna het museum werk aankocht en een schenking ontving. Het museum heeft de intentie kunstenaars die zijn vertegenwoordigd in de collectie te blijven volgen en nieuwe ontwikkelingen te tonen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Staatliche Kunsthalle, Margrit Brehm, Sylvie Zijlmans - Sylvie Zijlmans: Point blank, der weiße Punkt      Yet on the other hand

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.