Sacks Oliver - De man die zijn vrouw voor een hoed hield

Schrijver:
Titel: De man die zijn vrouw voor een hoed hield
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheden: Paperback In redelijk goede staat
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In De man die zijn vrouw voor een hoed hield, neurologische case-histories uit zijn eigen praktijk, stond wekenland op de non-fiction bestsellerslijst van de New York Times. Oliver Sacks onderzoekt in dit intrigerende boek een groot aantal buitengewone gevallen. Hij beschrijft patiënten met vreemde intellectuele en perceptuele afwijkingen, maar ook mensen die juist een abnormale mentale kracht tentoonspreiden. Hij plaatst patiënten met geheugenverlies naast patiënten die overspoeld worden door herinneringen. Sacks raakt hiermee aan de vreemde uitersten van het menselijk bestaan.


Er zullen weinig lezers zijn die nog nooit van Oliver Sacks gehoord hebben. Niet alleen is hij regelmatig op de televisie maar hij schreef ook een tiental populaire boeken; onder andere het verfilmde "Awakenings". Dit boek is de ongewijzigde druk van het in 1986 verschenen boek met bizarre neurologische ziektegeschiedenissen uit een buitengewone praktijk. Sacks beschrijft in dit boek 24 aparte case-histories, variërend van mensen met fantoomervaringen tot patiënten met autisme. Als een soort ontdekkingsreiziger showt hij ons zeldzame postzegels, waarbij de schrijver zelf niet uitblikt door bescheidenheid. Desondanks zijn het levendige, authentieke, fascinerende en vaak ontroerende ziektegeschiedenissen uit de praktijk van een bekend neuroloog. Wel zijn er sinds het verschijnen van de eerste verhalen in het begin der jaren tachtig veel meer soortgelijke boeken verschenen. Zowel van Sacks zelf (bijvoorbeeld "Een antropoloog op Mars") als van anderen
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.