diversen 9050060269 - Horn of plenty / Hoorn van overvloed. Six

Schrijver:
Titel: Horn of plenty / Hoorn van overvloed. Sixteen artists form NYC / Zestien kunstenaars uit NYC.
ISBN: 9050060269
Taal: Meertalig
Uitgever: Stedelijk Museum Amsterdam 1989
Bijzonderheden: ex bibliotheekboek dus nu hardcover geplastificeerd prima staat, geen pp-nummering
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De titel van deze tentoonstellingscatalogus verwijst naar de overdadige kunstproduktie van de laatste vijf jaar in New York door een opkomende jonge generatie die furore maakt als Post-Pop, Neo-Conceptualism en Appropriation-Art. De meest opvallenden onder hen kregen onlangs hun debuut in het Amsterdamse Stedelijk, waar een beeld van Koons al direkt voor een publicitaire stunt zorgde. Curator Oosterhof introduceert in korte, heldere bewoordingen de zestien deelnemende kunstenaars en de Amerikaanse criticus Cameron legt uit hoe de Newyorkse kunstwereld in elkaar steekt. Zijn zeer leesbare en interessante artikel beschrijft de sociologische, economische en artistieke mechanismen van de Amerikaanse kunstmarkt met openheid en kritische distantie. De catalogus toont vele, paginagrote kleurenafbeeldingen van de kunstwerken, verlevendigd met foto's van de kunstenaars en de stad, zodat het geheel oogst als een luxe reisfolder. Het is daarmee een aantrekkelijk boek over een importante ontwikkeling in de aktuele kunst, met bio- en bibliografische gegevens over de deelnemers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

diversen 9050060269 - Horn of plenty / Hoorn van overvloed. Sixteen artists form NYC / Zestien kunstenaars uit NYC.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.