Kasteel P.A. e.a. (red.) - Oranje en de zes Caraïbische Parelen

Schrijver:
Titel: Oranje en de zes Caraïbische Parelen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, de Bussy, 1949
Bijzonderheden: linnen hardcover met orig.stofomslag wat verkleurd en scheurtje achter, boek zeer goed, 77pp. text en zeer veet foto's in zw/wit
Prijs: € 12,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Officieel gedenkboek ter gelegenheid van het gouden regeringjubileum van Hare majesteit Koningin Wilhelmina 1891 - 1948. Amsterdam 1948. ., 137 photographs, 18 maps, mostly tinted, and tabs. Orig. blue cloth. Interesting jubilee monographs and voyage to the Dutch island in the Caribbean incl. their fauna, flora, inhabitats, folklore, architecture, economy, politics etc.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kasteel P.A. e.a. (red.) - Oranje en de zes Caraïbische Parelen. Kasteel P.A. e.a. (red.) - Oranje en de zes Caraïbische Parelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.