Henke - Spreekt u japans / druk 1

Schrijver:
Titel: Spreekt u japans / druk 1
ISBN: 9789062840014
Taal: Nederlands
Uitgever: Far East Lang Center
Bijzonderheden: paperback, goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een korte en bondige taalgids die de lezer snel kennis laat maken met de Japanse taal. Praktisch en leuk voor op reis, mede dankzij het formaat en de indeling in categorieen. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van het ingewikkelde Japanse schrift, is de gids alleen bestemd voor de gesproken taal. Een korte uitleg over de meest voorkomende uitspraakregels moeten de lezer snel op weg helpen. Achterin een alfabetische Japans-Nederlandse woordenlijst; helaas is geen Nederlandse-Japanse lijst opgenomen. Even snel een Japanse vertaling opzoeken is dan ook niet mogelijk. "Spreekt u Japans" is een van de vele taalgidsen die er circuleren: basic en to-the-point voor toeristisch gebruik. Handig, maar niet meer dan dat. Voor de echte liefhebber zijn er betere en aantrekkelijke vormgegeven taalgidsen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henke - Spreekt u japans / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.