La Guma, Alex - Dwalen in het donker

Schrijver:
Titel: Dwalen in het donker
Taal: Nederlands
Uitgever: x
Bijzonderheden: 1989, 95 pp paperback, in goede staat
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Alex La Guma - Dwalen in het donker
uitgave uit 1989
95 pp paperback
(in goede staat)

Tot de discussie over de apartheid in Zuid-Afrika levert de roman "Dwalen in het donker" van Alex La Guma een zeer zinvolle bijdrage. Het boek lijkt duidelijk geschreven te zijn door iemand die naakt temidden van alle gruweldaden van de geestelijk niet al te begaafde blanken heeft gestaan. Dwalen in het donker logenstraft bovendien de opmerkingen van blanken met een redelijk I.Q., zoals Willem Frederik Hermans en Gerard van het Reve, als zouden de zwarten niet in staat zijn hun eigen problemen te snappen, om maar niet te spreken over de vraag of ze zich inderdaad bewust zijn van hun onderdrukte positie. De stijl is roemrucht en nodigt een ieder uit het boek te lezen, te herlezen en het zelfs een ieder aan te bevelen! Vrij kleine druk. Van La Guma (1925-1985) verscheen in vertaling eerder "Land van steen" en "Kus van afrekening".

Prijs €2,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

La Guma, Alex - Dwalen in het donker La Guma, Alex - Dwalen in het donker La Guma, Alex - Dwalen in het donker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.