Perucho, Joan - Een ridderroman

Schrijver:
Titel: Een ridderroman
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker - Amsterdam
Bijzonderheden: x, paperback, zgan
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Joan Perucho - Een Ridderroman
(Bert Bakker - Amsterdam)

Tomàs, een verre nazaat van een roemrijk ridder, leidt een mondain, ledig leven. Op een dag wordt hij benaderd door de mysterieuze monsieur Dupont uit Montpellier - ooit de belangrijkste stad van het machtige Catalonië - met een geheime opdracht. Is het een grap? Is de Fransman zelf een dwaas? Half ernstig, half spottend neemt Tomàas de uitdaging aan omdat hij toch niet veel beters om handen heeft. En zo gaat hij even ten noorden van Barcelona scheep en vaart uit het heden de riddertijd binnen. Zijn missie voert naar Abessinië, waar hij de arm van een aanbeden heilige moet lospeuteren; naar Griekenland, waar hij een valse vazal moet bestrijden; naar Arabië, waar hij het vuurwater moet vinden.
Intussen worden zijn gangen op de voet gevolgd door de oppermagiër monsieur Dupont in zijn door termieten aangevreten frak.

Prijs €4,- excl verzendkosten
(verzendkosten €3,32)
Bij besteding vanaf €20,- GRATIS verzending!!
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
De verzendkosten bedragen €3,32 (beneden de 350 gram), €4,15 (boven de 350 gram of €6,95 (pakketpost)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Perucho, Joan - Een ridderroman Perucho, Joan - Een ridderroman Perucho, Joan - Een ridderroman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.