Couperus, Louis - Op reis; met een inleidend woord en van noten

Schrijver:
Titel: Op reis; met een inleidend woord en van noten voorzien door Marijke Stapert-Eggen
ISBN: 9020402234
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1981/1e dr./276 p./linnen geb. met stofomslag/als nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Levend van de pen leidde Couperus in zekere zin een dubbelbestaan. Enerzijds was hij, als hardwerkend auteur en nauwgezet journalist die wekelijks een feuilleton voor Het Vaderland moest klaastomen, een eerzaam burger temidden van Zijn Franse en Italiaans medeburgers. Anderzijds bleef hij als nieuwsgierig en rustelooos toerist, die in zijn verbeelding zelfs de antieke wereld kon bereizen - maar dan moest wel de zon schijnen - een vreemdeling die zich iedere dag opnieuw verbaasde en verheugde over wat hij te zien kreeg en mee mocht maken in de toeristische trekpleisters en achter de schermen daarvan. Van dit nergens-thuis-zijn-en-zich-overal-thuisvoelen heeft Couperus in zijn talloze verhalen en feuilletons op zijn geheel eigen wijze aan zijn lezerspubliek kond gedaan.
De bloemlezing 'Couperus op reis' biedt een (beperkte)keuze uit die 'reisverhalen' waarin vooral de schrijvende zwerver Couperus aan het woord is.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.