Beumers Erna - Tweede begrafenis. Rouwen in Afrika.

Schrijver:
Titel: Tweede begrafenis. Rouwen in Afrika.
ISBN: 9789080018655
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldmuseum Museumwinkel 1989
Bijzonderheden: paperback 32pp. als nieuw , fraaie afbeeldingen
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze fraai uitgegeven publikatie is een catalogus bij een tentoonstelling, maar herhaalt de tentoonstellingsteksten op zo'n manier dat het als een afzonderlijk boekje kan worden gelezen. Korte, heldere teksten bij mooie foto's in kleur van voorwerpen die op enigerlei wijze met dood of begrafenis in Afrika te maken hebben, maken het tot een plezierig te lezen boek. De algemene inleiding had iets meer informatie mogen bevatten over wat dood en begrafenis in Afrika anders maakt dan in onze samenleving, omdat de basisideeen over leven en dood zo verschillend zijn. De auteur is conservator van het Volkenkundig museum te Rotterdam. Het is een handzaam boekje met goede informatie voor een Nederlands publiek dat niet echt thuis is in Afrika. Het kan een belangrijke aanwinst zijn voor menige bibliotheek omdat het een van de weinige publikaties over dit onderwerp is in het Nederlands. Met bibliografie.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beumers  Erna - Tweede begrafenis. Rouwen in Afrika.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.