Morgan, Robert - Voorbij de rivier

Schrijver:
Titel: Voorbij de rivier
ISBN: 9044307134
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2003, 319 pp paperback, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Robert Morgan - Voorbij de rivier
(The House of Books)
ISBN 90-443-0713-4
uitgave uit 2003
319 pp paperback
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

De weduwe Ginny Powell probeert op haar afgelegen boerderij in North Carolina haar zoons tot eerzame mensen op te voeden. Moody, de oudste, wil echter niet deugen. Zijn broer Muir is zachtaardig en lijdt hevig onder Moody's pesterijen. Moody, verbitterd door de dood van zijn vader, wordt steeds wilder. Ginny moet machteloos toezien hoe haar zoons op een tragische confrontatie dreigen af te stormen...
Recensie(s)

De broers Moody en Muir Powell hebben een liefdevolle en hardwerkende moeder, de weduwe Ginny. Zij probeert haar zoons tot eerzame mensen op te voeden tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw, de tijd van de drooglegging in de V.S. Moody wil echter niet deugen, terwijl Muir zijn moeder helpt op hun geisoleerde boerderij in North Carolina. Muir heeft ook dromen: hij wil in de kerk prediken en hij wil met eigen handen een kerk bouwen. Maar hij heeft geen opleiding en geen idee hoe hij moet beginnen. Moody wordt steeds wilder, drinkt en raakt verzeild in de wereld van de criminaliteit. Hij is jaloers en maakt alles van Muir kapot. Aan het einde offert Moody zich toch op een bijzondere wijze op om Muir een kans te geven. Dit boeiende en goedgeschreven verhaal wordt afwisselend verteld vanuit het perspectief van Muir en Ginny. De Amerikaanse auteur Robert Morgan (1944) schreef meer historische romans over zijn geboortestreek North Carolina, waaronder 'The truest pleasure', over jeugd en huwelijk van Ginny, en 'Gap Creek' ('Vallei van de hoop', een Oprah Winfrey-selectie).

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Morgan, Robert - Voorbij de rivier Morgan, Robert - Voorbij de rivier Morgan, Robert - Voorbij de rivier Morgan, Robert - Voorbij de rivier

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.