Crawshaw, Alwyn - Olieverf in 29 lessen naar succes

Schrijver:
Titel: Olieverf in 29 lessen naar succes
ISBN: 9789060175934
Taal: Nederlands
Uitgever: Gaade Uitgevers 1994 9789060175934
Bijzonderheden: geb. hardcover met stofomslag 128pp. in zeer goede staat
Prijs: € 8,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De 29 lessen met oefeningen - met het accent op de landschapschildering - vormen een afgeronde cursus. De eerste lessen bevatten informatie over het materiaal en eenvoudige oefeningen om dit materiaal te leren beheersen. De hiernavolgende lessen zijn gewijd aan het buitenshuis schilderen, met aandacht voor het perspectief, meten, en het maken van schetsen. Vervolgens wordt getoond hoe taferelen en de afzonderlijke elementen ervan kunnen worden vereenvoudigd wanneer men ze schildert. Tot slot wordt getoond hoe een olieverfschilderij stap voor stap wordt opgebouwd. De auteur, tevens bekend kunstenaar en docent, heeft al diverse boeken over schilderen op zijn naam staan, w.o. de cursus aquarel en acryl die dezelfde opbouw hebben als deze cursus. De tekst is boeiend en met humor en overtuigingskracht geschreven. De afbeeldingen zijn duidelijk en mooi van kleur. Stevig papier. Tekst gedrukt in kolommen. Overzichtelijke bladspiegel. Met register. Een uitstekende leidraad, vooral voor de beginnende schilder.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crawshaw, Alwyn - Olieverf  in 29 lessen naar succes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.