WEGMAN,FRANS W - PHYTOTHERAPIE. De oudste geneeswijze die de me

Schrijver:
Titel: PHYTOTHERAPIE. De oudste geneeswijze die de mensheid kent
ISBN: 9789071126017
Taal: Nederlands
Uitgever: Oosterbeek, Meyer & Siegers, 1984 9071126013 9789071126017
Bijzonderheden: geb. hardcover, geen omslag 112pp. zeer goede staat, kleine duidelijke in kleur
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Phytotherapie, ofwel kruidengeneeskunde, is de oudste geneeswijze die de mens toepast. In dit goed uitgegeven boek krijgen we eerst wat informatie over deze vorm van genezen en wordt het verschil met de homeopathie uitgelegd. Het auteursteam, waaronder 2 artsen, is van mening dat de phytotherapie, evenals andere alternatieve geneeswijzen een plaats verdient naast de universitaire geneeskunde. De verdiensten van de heer J. Lamers, die de kruidengeneeskunde in ons land een nieuwe impuls heeft gegeven, worden hierna uitgemeten. Tenslotte worden ruim 30 kruidencomposities en de ziekten en kwalen waartegen deze kunnen worden aangewend, uitgebreid en duidelijk beschreven, geillustreerd met kleine, scherpe kleurenfoto's van het betreffende kruid. Zo vinden we b.v. remedies tegen zwaktetoestanden, verkoudheden, keelpijn en spataderen. Een geslaagde gids; met uitvoerig register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

WEGMAN,FRANS W - PHYTOTHERAPIE. De oudste geneeswijze die de mensheid kent

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.