Oirschot , Harry van . & Harry Belle . ( Het boek is weergegeven in Ne

Schrijver:
Titel: European Record Labels . ( Het boekwerk dat voor uw licht is in zijn soort uniek te noemen . )
ISBN: 9076241279
Taal: Meertalig
Uitgever: Stichting . A. H. G. ( Er zit wel een lichte lakbeschadiging aan de zijkant van rugzijde . )
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft in zeer nette staat - 1614 - 1e dr 2009 - 629 p - 1690 gr - 17,5x24,5 cm - 3,3 cm dik
Prijs: € 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het is, voor zover bekend nog niet in deze vorm uitgebracht, dit labelboek zal verzamelaars en wetenschappelijk geïnteresseerden uitgebreide informatie geven betreffende de geschiedenis van de grammofoonplaten industrie in europa. De geschiedenis begon nadat Emiel Berliner in 1890 een uiterst primitief toestel construeerde dat hij de Gramophone Speaking Machine noemde . op dit toestel konden uitsluitend kinderplaatjes met en diameter van 12 en half centimeter worden afgespeeld uit dit speelgoedachtig geconstrueerde toestel is naderhand een gigantische grammofoonplatenindustrie voortgekomen in dit labelboek zijn 950 historische grammofoonplaten labels in de oorspronkelijke afmetingen en kleuren afgedrukt. Via de index ( overwegend alfabetisch ) is het mogelijk om snel het gewenste label te kunnen bezichtigen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.