Dala, N. - Waarom ik mijn moeder de hals doorsneed

Schrijver:
Titel: Waarom ik mijn moeder de hals doorsneed
ISBN: 9789044612387
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 145 pp. Nieuw.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
ournaliste en tv-maakster Nadia Dala (1970, dochter van een Vlaamse moeder en een Marokkaanse vader) die Arabistiek en Islamkunde studeerde, publiceerde eerder 'Als de sluiers vallen', waarin moslimvrouwen vertellen over de hoofddoek. Ze opent haar romandebuut met de moeizame geboorte van Maria, die haar moeders lichaam niet wil verlaten. Het kind heeft het niet makkelijk bij haar bizarre oerkatholieke Vlaamse moeder, een uitgetreden kloosterzuster, en haar afwezige vader van buitenlandse afkomst die gewelddadig uit de hoek kan komen. Als Maria en haar zus door hun moeder naar een internaat worden gestuurd, wordt de symbiotische band bruusk verbroken, voor Maria is het een paradise lost-ervaring. Vanaf het begin hangt in de lucht dat deze bevreemdende moeder-dochter-relatie wel dramatisch moet aflopen. Langzaam maar zeker ontspint zich een kroniek van een aangekondigde moord. De onderkoelde verteltoon en de aparte humor werken bij momenten, maar vergroten ook het gevoel van distantie bij de lezer. Een opvallend debuut over een al te dwingende liefde, geschreven in een vlotte, vaak rauwe vertelstijl.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dala, N. - Waarom ik mijn moeder de hals doorsneed

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.